Qui som

Le Pain Tranquille és un obrador cooperatiu on fabriquem productes artesanals amb ingredients ecològics i de proximitat.

Fem diversos tipus de pa, galetes, coques, magdalenes, pizza, gelats, torrons i moltes altres coses afegint res més que bons ingredients, temps d’elaboració i amor conscient en allò que s’està fent.

Per què ho fem?

Le Pain Tranquille som l’Anna i l’Elleflâne constituides en cooperativa per atorgar-nos un treball més estable i a la  mateixa vegada co-creem un espai per aplicar les nostres filosofies de vida dintre del nostre treball.

Creiem que l’aliment és la medicina bàsica de l’ésser humà i que ben alimentades és només quan es pot obtenir una vida més plena i sobretot més alegre.

Treballant des de dins veiem que s’ha de dedicar molt esforç i que és una feina duríssima per poder subsistir econòmicament en un món on tenen guanyada  la partida  els processos industrialitzats, els productes de mala qualitat amb additius tòxics, i on l’ésser humà es converteix també en un producte que poc importa.

Nosaltres creiem que amb el nostre esforç podem revertir aquesta situació. Ja som moltes cooperatives, gent treballant la terra, educadors i clients que participen i ens recolzem que  poc a poc, lluita rera lluita estem teixint una xarxa que està canviant el món.

Moltíssimes gràcies.

Le Pain Tranquille